Beestenboel

Pepper en Biba

Gerrit en Nathalie (hoop dat ik het zo goed typ) hebben een hondje Biba! Nou ja, hondje… Ze is 3 maanden oud en al wel 2 keer zo groot als dat Pepper is. Tijd om even langs te gaan en de honden aan elkaar voor te stellen. Na een korte kennismaking werden de honden in de tuin gedumpt om te spelen en zo zagen we een witte Biba half zwart worden. De honden hadden veel plezier, ze bleven achter elkaar aan rennen.nnnnIk zou ik niet zijn als ik een poging heb gewaagd om er een paar foto’s van te maken. De meeste foto’s zijn heel wazig geworden. Met onze oude camera is het lastig om de snel achter elkaar aan rennende honden vast te leggen, maar toch zijn er een aantal best aardig gelukt, al zeg ik het zelf. Hieronder kun je een paar kiekjes bewonderen, de andere foto’s heb ik in Pepper haar foto album geplaatst.rnrnrn
rnDe benen waren erg populair om tussendoor te rennen.rn
rnrn
rnHey, wat doe jij?rnrnrn
rnSamen het knikkerpotje leeg drinken, de hint was duidelijk! Er werd al snel een bak water gehaald.rnrnrn
rnKusje!?rnrnDe andere foto’s staan in de Gallery van Pepper: Klik Hier!!
rn
rnGrotere foto’s op aanvraag!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

16 − 15 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.