de Feestdagen,  Persoonlijk

Gelukkig 2008 allemaal!!

Volgens mij mag je tot en met 5 januari iedereen een gelukkig nieuwjaar wensen, dan ben ik dus nog op tijd! Wij hebben oud & nieuw op Texel gevierd (meer hierover later!). Tijdens oud & nieuw waren we met 13 mensen en 2 honden, het was gezellig en zeker voor herhaling vatbaar! In Nederland scheen het zicht erg beperkt te zijn door de mist. Nou op Texel hadden we daar totaal geen problemen mee!!

Het was helder en dat gaf ons een mooi zicht op alle mooie kleuren in de lucht. We hadden voordat de kids op bed gingen het oude jaar met een hele bups sterretjes uitgezwaaid en nog wat siervuurwerk afgestoken. Voor 00:00 uur werden de kids van hun bed gehaald, zodat ze ook mee konden kijken naar het vuurwerk, en hebben we wat champagne gedronken. Daarna nog wat vuurwerk een honderdduizend klapper er tegenaan gegooid en nog samen rond gehangen en daarna was het tijd om te gaan slapen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

13 − 12 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.