Creatief,  Games & Tech,  Persoonlijk

Mijn website Female-Gamers.nl

Dit is een website die ik eens gestart ben. In eerste instantie om er toernooien op te houden voor Counter-Strike meiden teams. Maar vorig jaar juli heb ik het omgedoopt tot een Nederlandse ‘Female-Gamers’ community. Natuurlijk doe ik dit niet alleen, ik heb, samen met Yvonne (meid die ik via het gamen ken), een aantal leuke mensen gevonden die hier aan mee willen werken.nnnnTot op heden is er in Nederland geen echte community waar je de laatste nieuwtjes kunt vinden over bijvoorbeeld de meiden die in een zogenaamde clan zitten. Er zijn zat communities, alleen zijn deze meer op de mannen die gamen geörienteerd, daar zijn er tenslotte genoeg van. Ik vond het tijd om daar eens verandering in te brengen. Tegenwoordig gamen er ook steeds meer meiden en zo is deze community ontstaan.rnrnOp de website publiceren wij nieuwtjes over de meiden die online gamen. Games als Counter-Strike, de Source variant, Call of Duty, Warcraft, World of Warcraft en wat er nog meer op ons pad komt. Daarnaast houden we nieuwtjes rondom consoles in de gaten, of er leuke gamegear is speciaal voor meiden, houden we interviews met gamende meiden, worden er columns en artikelen geschreven en nog veel meer. Ook zul je het team wel eens op een LAN Party tegen komen.rnrnAch, wat kan ik zeggen. Het is leuk om te doen en het is leuk om te kijken of er nieuwe mensen aangemeld zijn op de website. Ik heb onlangs de look van de site aangepast. Hieronder kun je de voor en na bekijken. Neem gerust een kijkje op de website, hij staat ook bij mijn website links, kun je hem makkelijk terug vinden.rnrn

rnOude look & Nieuwe lookrnOm naar deze site toe te gaan kun je ook even hier klikken >> Female-Gamers.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

85 − = 75

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.