Beestenboel,  DIY

Nieuw (goedkoop) speeltje voor de hond

Zo creatief als ik (soms) ben kwam ik deze keer op het fantastische idee om een nieuw speeltje voor Pepper in elkaar te fabriceren. Ik vond namelijk een oude, enkele, sok in mijn sokkenmand. Leuk, maar hoe maak je daar een nieuw speeltje van? Op zich is het vrij simpel, maar je hebt er wel een balletje voor nodig en een hond die graag dingen ophaalt. Lees dan snel verder :Pnnnn

rn
rnDe ingrediënten voor dit speeltje:
rn
rn- oude sokrn- een klein (hard) balletjern- een testobject, je eigen hondrnrn
rn
rnStappenplan:
rn
rnStap 1: Doe het balletje in de sokrnStap 2: Leg er een knoop inrnStap 3: Test het op uw testhond, gooi het zojuist gemaakte object door de kamer en hoop dat uw hond het voor u ophaalt. Zo heeft u een leuk speel object voor weinig geld 😉

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 2 = 9

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.