Persoonlijk

Goede start van 2008: ZIEK (rot virus)

Ons oud en nieuw (en natuurlijk de vakantie) op Texel was leuk! Wat minder leuk was, dat iedereen elkaar opvolgde door ziek te worden, verschillende virussen en ziekteverschijnselen wisselden van eigenaar. Uiteindelijk zijn Bart en ik de 2 die er het langste last van hebben volgens mij. En nu zitten we alle 2 zielig thuis ziek te zijn, maar wie zorgt er nu voor wie?Toen we terug kwamen van Texel nam ik de zorg op me, maar al snel hobbelde ik achter Bart aan en werd ik ook ziek. Al weken kampte ik met gigantische hoofdpijn en voelde me vaak totaal niet lekker. Okay, ik heb een zwakke gezondheid. Heb ik ook niet voor gekozen, door omstandigheden zo gekomen. Maar we zorgen een beetje voor elkaar nu.

Inmiddels heb ik van de huisarts een antibiotica kuur gekregen. Alleen ben ik nog steeds niet beter! Ik wil ook veel te snel, maar ik hoest me te pleuris, heb koorts ben ineens heel snotterig en de hoofdpijn is overdag over het algemeen wel weg. Ik houd mezelf lekker wakker snachts en heb mijn mond ook al kapot aan de zuigtabletten tegen het hoesten en een geirriteerde keel.

Heerlijk om even te klagen, maar ik vind het al vervelend genoeg. Tuurlijk ben ik eventjes zielig, maar ik voel me zelf meer schuldig tegenover mijn bazen waar ik me aldoor ziek meld omdat ik dus weer eens ziek ben. Bij deze mijn excuses, maar ik kies er zelf ook niet voor!

Het scheelt dat we tijdelijk de filmkanalen hebben van @home, dat helpt echt want er is geen hol op de tv. We zitten gezellig samen op de bank, de tafel bomvol water, thee (met honing), dropjes (voor de keel geen zout!), andere keelsnoepjes, dekentje, kruikjes oh en de kilo’s tissues die we er al doorheen gejaagd hebben.

Veel mensen in Nederland kampen met dit virus wat schijnbaar erg besmettelijk is. Bij deze wens ik hun allemaal beterschap en dan vooral Bart en mijzelf. Hopelijk kunnen we snel weer bezig met onze dagelijkse bezigheden in 2008 en een inhaalstart maken.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 29 = 36

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.