Kijk & Luister

AMNT Cycle 8 afl.7 exit: Sarah

Zojuist is de verse aflevering van ANTM op tv geweest. Sarah en Whitney stonden voor Tyra. Het is Sarah geworden die het afgelegd heeft en naar huis mag gaan. Whitney krijgt nog een kans, maar zal zeker haar best meer moeten doen. De fotoshoot van deze week hadden ze zo goed als zelf in handen. Ze moesten vier karakters kiezen en uitbeelden. Ze mochten zelf weten hoe ze hun haar en make-up wilden hebben.
Ook was er nog een feestje waar Jael door de rapper 50 cent het zwembad in werd geduwd. Moesten ze een nieuwe ‘naam’ verzinnen. Een nickname, een aantal kwamen met rare combinatie sop de proppen maar Jael en Jaslene hielden hun eigen naam.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

99 − 94 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.