Beestenboel,  Dagje Uit!

Wandeling in Bakkeveen

Gerrit belde gisteren of we vandaag mee wilden wandelen in Bakkeveen met de honden. Er was een meeting voor eigenaren met witte herders, laten Gerrit en Nathalie toevallig ook een witte herder hebben. Gelukkig was het mooi weer en zijn we naar Bakkeveen gegaan. Wat een hoop witte honden zeg, leuk om te zien. Vooral de pups, zo wollig en zacht. Vrij snel zijn we aan een wandeling begonnen en konden Pepper en Biba lekker rennen en spelen.nnnnEr waren leuke bomen om in te klimmen. Hieronder zie je een foto van ‘de kids’ in de boom! De andere foto’s komen in het foto album.rnrn

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 + 7 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.