Beestenboel,  Foto's

Sneeuwig weekend Bart & Pepper sneeuwpret

Ligt er sneeuw, dan zie je Pepper helemaal opfleuren, want in dat witte goedje spelen vindt ze helemaal fantastisch! Maar dat was volgens mij al wel bekend uit eerdere filmpjes van het dynamische duo Bart & Pepper. Ook nu hebben ze weer samen lekker buiten gespeeld. In de achtertuin, zo kon ik er ook nog een beetje van meegenieten! Ik heb foto’s en twee filmpjes die je kan bewonderen. Het is ook mooi om te zien hoe Pepper tegen Bart opkijkt, niet alleen omdat hij groter is, haha! Ze is helemaal into hem, zo schattig. Bouncer wilde ook naar buiten, zo gezegd zo gedaan, hij vond het helemaal niets!! Bewonder de foto’s en filmpjes van afgelopen weekend.

Natuurlijk te beginnen met ons mooie uitzicht!

Het dynamische duo en Bouncer die het echt niet tof vindt in de sneeuw!

Wat een dropje is ze hier weer hé?

Filmpjes:

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 67 = 76

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.