Gezin & Familie

Emmelie en Bas zijn getrouwd!!

Afgelopen maandag is het nichtje van Bart, Emmelie, met haar vriendje Bas in het huwelijksbootje gestapt. Nou ja, bootje? Eerder een huwelijkstruck! Het was een leuke dag en meteen een voorproefje op wat Bart en mij te wachten staat op onze dag. Nou, kom maar op, ik ben benieuwd. Ik heb een aantal foto’s zelf gemaakt, die ik in het foto-album heb gezet. Als je ze dus wilt bekijken, moet je even in het menu klikken.Zondagmiddag kwamen we aan en konden we helpen met een aantal voorbereidingen. De volgende ochtend zijn Mariska en ik nog even wat boodschapjes in de stad gaan halen en weer verder gegaan met het helpen waar we konden voor de bruiloft.

Bart zijn vader was de chauffeur en kwam met een mooie Bentley aan om Emmelie en haar moeder in te vervoeren naar het stadhuis. Bas kwam aan met een grote truck. Allemaal aanwezig gingen we tegen 15:00 uur naar het stadhuis van Apeldoorn. Van 16:00 tot 18:00 was de receptie in het nieuws van Apeldoorn. Dat was ook errug gezellig! Wat ook erg leuk was, is dat Evelien en Inge beide dezelfde outfit hadden gekocht. Ze wisten dit niet van elkaar!! Ze waren de tweeling, die eigenlijk geen tweeling is.

Het was een leuke dag in elk geval! Namens Bart en mij, Gefeliciteerd vers bruidspaar en geniet er lekker van met zijn tweetjes!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

9 + = 17

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.