Speciale Dagen

Het is winter in Nederland, 2008

Het is echt winter hier in het Noorden van het land. Vast ook wel in de rest, maar daar ben ik natuurlijk niet. Vandaag op oudejaarsdag is het mooi wit, erg fris en mistig. Wel lekker om te lopen met de hond. Gisteren hebben Bart en ik met Pepper op een slootje gegleden, heel leuk! En vanmorgen was het ook weer zo lekker fris. Samen met Pepper en de digicam even een rondje gelopen en wat kiekjes gemaakt. Je weet natuurlijk nooit of de komende generaties zulke winters mee zullen gaan maken. Gisteren was er zelfs op het nieuws dat de huidige generatie nog nooit op natuurijs heeft gestaan.

Uitzicht thuis (voorkant)

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

34 + = 43

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.