de Feestdagen,  Gezin & Familie

Tweede kerstdag 2008

Vroeg opstaan? Welnee, ook tweede kerstdag staat in het teken van rustig aandoen. Zo ook deze dag. De planning? Een kerstdiner in Apeldoorn met Bart zijn moeder, zijn zus en haar verloofde, zijn broertje en zijn vriendin en wij natuurlijk. Ook weer zo lekker vaag! Traditie? Een kalkoen eten tijdens kerst. Naast het eten hebben we ook nog lekker met Pepper in het bos gelopen s’middags.
Ook hebben we de kerst DVD van Jeff Dunham gekeken. Johan had die voor de kerst gekregen. Die DVD is ook zo leuk! Er bestaan Peanut poppen, die wil ik zo graag hebben, hij is zo leuk! Toen gingen we aan tafel, een 3-gangen menu. Dit was de derde keer dat Inge een poging waagde en bij driemaal is het scheepsrecht toch? Hij was erg lekker! Als toetje was er een schuimtaart, JAMMIE!!

Voorgerecht

 

Hoofdgerecht, Kalkoen

 

Mijn ‘Kalkoen ontleed sessie’

 

Schuimtaart!!!

 

Bewaren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 89 = 90

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.