Beestenboel

Pepper en de sneeuw sneeuw sneeuw!!

Afgelopen dinsdag was er ook al enige witheid uit de hemel komen vallen. Gisterenavond ook en vanmorgen lag er een gezellig laagje sneeuw. Je staat meteen heel anders op en bent eigenlijk wel wat enthousiast, of ben ik de enigste die dat zo ervaart? Bart vrij snel in zijn kloffie gesprongen en met Pepper naar buiten gegaan. Ik snel de camera gepakt, leeg!! Snel aan de lader gelegd en even later een filmpje van Bart en Pepper in de sneeuw gemaakt. Hij is zo leuk geworden! Ook natuuuuuurlijk 2 foto’s van ons uitzicht gemaakt!nnnn
rn
rn
rn
rnrn rn rn rn rnrnrnrnrnrn

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 50 = 54

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.