Ik in de Media

Ik sta in de Flair

Toen ik gisteren in de winkel was nog even snel bij de tijdschriften gekeken of de nieuwste Flair er al lag. Nee, nog niet! Vanmiddag toen we van de verdieping lunch gingen halen bij de Jumbo, meteen naar het tijdschriftenvak gelopen. De cover kwam me niet bekend voor, het was de nieuwe al! Ik sloeg de eerste pagina om en ja hoor, daar sta ik dan, ik heb Flair!! Ik heb het artikel ingescand en zo kan iedereen hem bekijken!Als je erop klikt opent hij in het groot en kun je hem ook lezen! Waarom ik in de Flair sta? Misschien handig om even mijn eerdere stukje erover te lezen: klik hier

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

19 + = 20

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.