Games & Tech

Review: De Sims 3 Slaap- en Badkamer accessoires (PC) @ Female-Gamers

Om Sims games uit te breiden met verschillende content kan je je wenden tot de Sims Store maar ook tot de uitbreiding-, of accessoires pakketten. Als laatste is er een pakket uitgebracht met Slaapkamer en Badkamer spullen.nnnn
rn

rnKledingrnNaast de verschillende accessoires zijn er ook nieuwe outfits voor je Sims. Het gaat voornamelijk om kleding die je in de slaapkamer of badkamer draagt. Voor de heren is dit niet zo heel erg veel, op de screenshots kan je een selectie vinden van de heren en dames collecties. Voor de heren heb je wel leuke boxershorts met een hart, smiley of handafdruk op de bil.rnrn

rn

rnVoor de dames is er meer keuze in de nachtkleding collectie. Een greep uit de collectie kan je op de screenshots bewonderen. Je hebt de meest uiteenlopende outfits voor de de dames, lang kort, veel bloot, minder bloot. Nachtponnen, lingerie of een bijeen geraapt rommeltje ook nu is alles weer aan te passen met motieven en kleuren. Zo krijg je uiteindelijk de outfit van je dromen. Op de laatste screenshot zie je een lange jurk, deze kan zowel op een feestje gedragen worden als in de slaapkamer.rnrn

rn

rnKapselsrnHet is ook altijd leuk als er nieuwe kapsels in het spel aanwezig zijn. Voor de screenshots heb ik daar dan ook gebruik van gemaakt. Het zijn niet veel, voor de man is er maar een nieuw soort haar. Voor de dames heb je een ‘gewoon’ kapsel (staat helaas niet op de screenshots), de andere zijn te vinden in de categorie met ‘haar en accessoires’. Opgestoken met een grote strik, een grote knot met dingetjes in het haar, of los met een gestrikte haarband zijn frisse nieuwe kapsels. rnrn

rn

rnMeubels SlaapkamerrnVoor de slaapkamer zijn er een aantal nieuwe meubelstukken om je huis mee te ‘pimpen’. Een nieuwe open haard voor een knus vuurtje, een nieuw bed met een hemel, schattig stoeltje erbij, nachtkastjes en een ladekast en wat losse accessoires zijn te vinden in het pakket. Onder de kleine accessoires heb je een fotolijstje, plateau met kaarsen, vazen met bloemen, een bos bloemen, een schilderijtje, gordijnen, een wandspiegel en staande spiegel. rnAan bouwmateriaal is er eigenlijk niets nieuws aan behang/tegels of vloeren wat aan de ene kant jammer is, maar aan de andere kant heb je daar ook weer genoeg verschillende soorten en maten die je zelf in kleur aan kan passen. Wel is er een nieuwe dubbele deur en een raam hoog in de muur met een soort luxaflex. rnrn

rnMeubels BadkamerrnDe badkamer accessoires moet je van houden. Enkele dingen vallen bij mij persoonlijk in de smaak, anderen niet. Maar nieuw in het pakket is een toilet, wastafel, een spiegel, een bad, douchecabine en leuke nieuwe accessoires om je badkamer meer aan te kleden. Zo heb je een rek met opgerolde handdoeken en een wandrek met een plank en haakjes voor handdoeken. Overige items is een wanddecoratie en een bamboe-achtige plant. Je kan natuurlijk alles combineren met de accessoires die je ook in de badkamer kwijt kan.rnOok hierbij kan je natuurlijk alles in kleur en patroon naar wens aanpassen zodat het een gezellig kamer zal worden. Waar de Sims dames uren bezig zijn met optutten voor ze kunnen gaan slapen!rnrn

rn

rnMeningrnAls je het net als ik het leuk vind om huizen te bouwen en in te richten dan is het een leuke aanvulling op je Sims collectie. De kleding is leuk, als je veel met je Sims speelt, maar de outfits zie je niet heel erg vaak, omdat ze toch gaan slapen en zich dan omkleden en als ze opstaan kleden ze zich ook meteen weer om. Ben je een verhalenverteller, dan kan het juist wel weer een leuke toevoeging zijn. Ik vind het zelf een leuk pakketje, alleen voor de officiële prijs van 19,99 euro vind ik het gewoon een miezerig pakket. In een aanbieding is het altijd leuk om je Sims collectie uit te breiden, maar over het algemeen is 20 euro gewoon veel teveel voor de weinig spullen die je krijgt. Maar zo denk ik erover, al met al toch een leuk pakket.rnrnScore:rnrnGameplay 8/10rnFun 8/10rnLevensduur 8/10rnGraphics 8/10rnOriginaliteit 6/10rnrnTotaal 7,6

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

16 + = 20

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.