Gezin & Familie,  Persoonlijk

Toen was het bed leeg naast mij

Afgelopen nacht lag ik weer te spoken als een gek in bed. Sinds de vorderingen van mijn zwangerschap heb ik een nieuw ‘ding’ snurken… Het is echt vreselijk, ik zaag bossen om en word er zelf ook wakker van. Maar afgelopen nacht werd het Bart teveel en is hij er vandoor gegaan. Op zoek naar een betere en rustige en vooral stille slaapplaats, beneden! Dat is ook niet helemaal gelukt, omdat onze lieve Bouncer s’nachts door het huis spookt, rent en vliegt. Hij lijkt wel een hamster..rnMaar zo trof ik dus Bart vanmorgen aan, zag er best knus uit…

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 79 = 87

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.