Creatief,  Dagje Uit!,  Groningen

Sieradenbeurs in de Martiniplaza met Aafke

Nou, ik ga een hobby starten. Niet dat ik er nog geen had ofzo, maar ik denk dat deze acceptabelere dan gamen is voor de meeste mensen. Haha. Al een tijdje vond ik het fenomeen je eigen sieraden maken erg interessant maar wist niet hoe dit aan te pakken. Op de website van de Martini vond ik dus een sieradenbeurs. Samen met Aafke ben ik hier gisteren heen geweest! We hebben gefröbeld als een stel zoete kindertjes!

Bij een beurs denk ik altijd aan grote hallen helemaal vol gepropt en overladen met stands. Nou, hier was dat niet helemaal. Ik gok op zo’n 10 stand, wel grote hoor. Maar niet superveel. Binnen no time heb je alles gehad en daar sta je dan. Overal kralen en benodigdheden en geen flauw idee wat je er precies mee moet doen. Op de website stond te lezen dat er ook workshops zouden zijn. Wij hebben maar één stand gezien waar dat kon en zijn daar uiteindelijk aangeschoven.


De dames van de stand

Bij de stand van Bi-iZU hebben we ons een paar uurtjes vermaakt. We kregen uitleg hoe een aantal technieken werken en verder is het gewoon rijgen met de handel. Na een paar uur hadden we een leuke voorraad aan armbanden en voor Aafke een ketting. En al snel krijg je meer inspiratie en zie je allemaal leuke kraaltjes en wil je meer meer meer. Tenminste, dat had ik.

Je hebt zo ontiegelijk veel mogelijkheden om van alles aan elkaar te rijgen en te maken dat het erg leuk is gewoon om mee bezig te zijn. Als een stel zoete kindertjes zaten we te rijgen en te priegelen en gewoon lief te zijn! Mensen keken over onze schouders mee en dat was zelfs niet storend.


Aafke haar eerste creatie


Mijn eerste creatie

Toen we uiteindelijk weggingen hebben we nog snel wat kraaltjes en materialen gekocht en zijn we op weg naar huis gegaan. We missen nog een sieradenbord en wat tangetjes, maar die zal ik vrij snel aanschaffen, kan niet wachten om meer te gaan maken. Onze resultaten kun je natuurlijk hier bekijken!


Wij samen!!


Aafke aan het designen


Ik druk aan het priegelen


Aafke voor de stand met haar creaties!

Mijn creaties

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

32 + = 42

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.