Fashion & Beauty

Sprankelend witte zomerjas

Het werd wel eens weer tijd voor een nieuwe zomerjas! Ik had al jaren mijn spijkerjackie, maar die was ook al wel eens aan vervanging toe! Op een gegeven moment kan het gewoon niet meer en moet je afscheid nemen Hij was ook kapot, de knoopjes eraf.. . Ik heb hem niet weggegooid, welneeeeee! Ben jij gek!! Bewaren, dat is wat ik doe.. Ook al draag ik hem niet meer, afscheid nemen, daar doe ik nog niet aan.
Maar, na het verdrietige gebeuren om een jas ook hé, heb ik hieronder even een plaatje van mijn nieuwe jassie! Gekocht bij de H&M (online). Ik zat eerst naar de rode variant te kijken, maar die was misschien wel erg heftig. Zwart voor de zomer! Hmmz, nee nu even niet. Groen, doet me aan Aafke denken (is haar kleur) haha, dus dat doe ik ook niet. Plus dat ze ook een groene jas heeft, dan zijn we net een tweeling.. Dat was wel leuk geweest eigenlijk!

Maar ik ben voor de witte gegaan. Oh gut Patries, ja gewoon een witte witte jas! Lekker besmettelijk, lekker snel vies, wel zonafstotend en verblindend!

Het stomme is wel, dat nu ik van de week op de website van de H&M keek, de jas in de aanbieding is! Grrrr!! Maar, er stond ook bij dat hij niet meer voorradig was. Lucky me dan toch weer?

Bewaren

Bewaren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

26 + = 35

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.