Ik in de Media

Yvon en ik staan in de Vriendin

Er lag post, een hele grote dikke enveloppe. Met het logo van de vriendin! Jahaaa, daar was die dan. De Vriendin waar Yvonne en ik dus in staan, hoe gaaf! Snel bladeren. Ik begon achterin (over de helft), maar daar stonden we niet. Terugbladeren en ik vond mij!! Een hele grote foto van mij!! En een klein stukje tekst!

Als je naar onze website: Female-Gamers.nl gaat kom je bij onze artikeltjes uit.Maar mijn website zou mijn website niet zijn als ik het ook even hier zou dumpen natuurlijk, hihi! Klik op de foto om hem groter te bekijken.

Ik ben er tevreden over. Het stukje is leuk (Bart in z’n nopjes) en de foto is ook leuk! Waarom Bart in zijn nopjes? Omdat ik heb toegegeven dat hij beter in spelletjes is dan ik ben. En het staat dus nu zwart op wit. Leuk toch?

Het stukje van Yvonne:

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

63 − 55 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.