Games & Tech

Female-Gamers alweer 2 jaar oud!

rnNou, alweer twee jaar verder met de website Female-Gamers.nl, wat gaat die tijd toch snel! Heb op de website van Female-Gamers een blogje erover geschreven en Aafke heeft ons geholpen met een persbericht opstellen die we vandaag de deur uit hebben gedaan. We krijgen steeds meer games om te testen en nog zoveel meer, waar we in de toekomst meer over zullen melden.nnnnOnderstaand het stukje wat ik voor Female-Gamers heb geschreven, ook staat het persbericht daar nog weer onder om te downloaden, voor de liefhebbers.rnrn

wrote
2 jaar geleden, het lijkt wel gisterenrnrnWat gaat de tijd toch snel. Rond deze periode 2 jaar geleden werd er een punt gezet achter mijn project (Female Counter-Strike team Me-Ladies) en wilde ik iets doen voor de gamende meiden! Door de bezigheden van Me-Ladies kwam ik naast alle dagelijkse beslommeringen nergens aan toe, in elk geval niet om iets groots op te zetten. Ineens was er een gat toen het team stopte, deze moest opgevuld worden met iets leuks, dat werd Female-Gamers.nl.rnrnHet lijkt wel als de dag van gisteren dat ik Yvonne heb gevraagd of ze mee wilde gaan in dit project, met daarbij geen enkel idee hoe het zou gaan lopen. Ze wilde en dankzij vele standaard beschikbare websites, werd deze aangepast, en binnen twee weken tijd konden we al haast van start gaan. rnrnZo zag de website er eerder uit: rnrn

rnrnVorig jaar maart zijn we over gegaan op een nieuw websysteem. Deze waar we nu allemaal gebruik van maken. rnrnTwee jaar geleden was het onze intentie om ons te richten op de vrouwelijke eSports, het online gaming teams gebeuren, de competities die deze meiden spelen enzovoorts. Maar al snel vonden Yvonne en ik dat we hier wel meer mee konden en zijn uit gaan breiden tot de categorieën die we nu twee jaar later hebben. rnrnOver twee weken, twee jaar geleden (volg je het nog?), gingen we op 17 juli 2007 (mooie datum he, met al die zevens!) live en konden de gamende dames (en heren) binnenstromen. Tot op de dag van vandaag komen er bijna dagelijks nieuwelingen op de website en zien we dat er best veel meiden zijn die gamen en dat er nog veel meer bij kunnen, toch?!rnrnOm ons tweejarig jubileum te vieren hebben wij in samenwerking met verschillende bedrijven een aantal wedstrijden kunnen organiseren. De hele maand juli is voor ons feest en dat delen we het allerliefste met JULLIE!!rnrnDe komende twee jaren? Natuurlijk meer, volgende mijlpaal 5 jaar eerst doen? We gaan gewoon lekker door, er staat nog genoeg op ons pad om te willen doen! We zijn bezig met verschillende dingen en blijven gewoon lekker onze nieuwtjes posten. rnrnWij bedanken onze crew voor hun steeds maar gaande inzet en hopen dat ze dit ook nog gezellig blijven doen en we willen alle leden bedanken voor het aanwezig zijn en ons volgen in de afgelopen 2 jaar, of korter!rnrnDat het maar een gezellige tijd mag worden!rnrnLiefs Patries & Yvonne natuurlijk ook!

rnOns Persbericht: klik hier om hem te bekijken

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

+ 1 = 10

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.