Creatief,  Games & Tech

Mijn eerste Sims 3 huis

Mijn computer had/heeft enige afwijkingen om ‘normaal’ mee te werken. Tijdens het gamen heeft hij namelijk de neiging om gewoon te hangen, niets meer te doen… Kan ik herstarten en fluiten naar enkele vorderingen in games. Na veel gezoek en getest lijkt het nu bijna opgelost te zijn. Vandaag heb ik dus flink kunnen Sims3en en mijn eerste huisje gemaakt, ik ben er trots op, hij is best redelijk gelukt.nnnnIk heb wel eens beter gemaakt, al zeg ik het zelf, maar het kan ermee door. Wat ook erg wennen is, is dat ik screenshots in het spel zelf kan maken! Het werkt eindelijk! Helemaal toppie! Nou ja, bekijk mijn huisje maar en ik denk dat ik hem ook wel even hier op mijn website zal gaan zetten.rnrn

rn

rn

rn

rn

rn

rn

rn

rn

rn

rnrnMijn The Sims 3 profiel

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

83 + = 91

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.