Beestenboel,  Foto's

Kleine honden portret foto serie

Ik vind fotograferen leuk om te doen, helemaal als het mooi weer is, zoals het vorige week (30 juli) was en een leuk object, lees beest, ook bekend als huisdier om op de foto te zetten. Tijdens de speelsessie van Pepper en Shadow heb ik ook een paar foto’s gemaakt, hoewel het wel lastig was om Shadow op de foto te zetten, want die kan nog echt niet stilzitten! Een fikse speelpartij met een andere hond, in dit geval Pepper, kan wel een beetje helpen.Maar het resultaat mag er wat mij betreft zijn. Hieronder in elk geval de mooiste plaatjes, wat een schatje is Shadow hé? Pepper natuurlijk ook met d’r mooie roze tong toch zo op het grasveld hangend, hihi!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 20 = 25

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.