Beestenboel

Pepper meets Shadow

Nou! De ontmoeteing tussen Pepper en Shadow… Dat was aan de ene kant een succes aan de andere kant ook niet. Oh, wat lekker vaag weer! Pepper is namelijk apart, ze vind puppy’s eigenlijk helemaal niet lief. Als eenmaal het ijs gebroken is, dan wel, dan zijn ze leuk om mee te spelen. Maar ze mogen niet bij het baasje of vrouwtje in de buurt komen, dan breekt de hel even weer los.nnnnHet is eigenlijk ook gewoon erg zielig dat Pepper zo’n bitchy hondje is. Of we dat er ooit nog uit zullen krijgen? Geen idee! Maar, na wat gehap en duidelijkheid dat Pepper de baas is, heeft ze wel lekker gespeeld in de tuin met Shadow. Zie hier de beelden! Ook zijn er 3 filmpjes gemaakt van het spektakel, wat we hopelijk veel vaker mee mogen gaan maken in de toekomst!rnrnBij deze de foto’s! De filmpjes staan onder het menu “Filmpjes”.rnrn

rn

rn

rn

rn

rn

rn

rn

rn

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

50 − 48 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.