Games & Tech,  Ik in de Media,  Persoonlijk

GameKings beoordelen Female-Gamers site @ Female-Gamers

Zoals je allang weet (toch?) en ook allang 5 sterren op de website hebt gestemd (toch?) doen wij met de website Female-Gamers.nl meet aan de Fuck GameKings actie! Onlangs hebben ze een filmpje gemaakt met daarin de beoordeling van een aantal websites en nu waren wij aan de beurt en werden we onder de loep genomen.nnnn

rnWe bestaan inmiddels al 2 jaar met onze website en de actie is inmiddels nu ruim een jaar gaande. Dus zouden we lichtelijk de regels kunnen overtreden, maar zoals in het filmpje ook al word gezegd, fuck die regels… Het filmpje is in elk geval leuk en ook nuttig om wat aanpassingen op de website te maken. Wat ook leuk is, dat ze bijna niet uitgesproken raken over de website. rnrnBekijk het filmpje hier: F*CK GameKings deel 2rnrnGeef onze website 5 stemmen: HIER PLEASErnrnDe actie duurt dus nog tot 31 augustus en dan maar hopen dat we op de eerste plaats staan bij de best gewaardeerde websites. Je helpt toch wel mee?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 1 = 4

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.