Games & Tech

Review: Astrology, je horoscoop (NDS) @ Female-Gamers

Hoe vaak lees jij je horoscoop? In hoeverre geloof jij hier dan ook in? Dat je op de 12e van een maand de liefde van je leven tegenkomt of op de 26e van de maand een financiële meevaller zult hebben. Nu kun je een dagelijkse horoscoop sessie hebben op je Nintendo DS met de game Astrology.nnnnNadeel nummer één is dat de game in het Engels is. Als je deze taal enigszins onder de knie hebt kun je best goed uit de voeten. Je start met het aanmaken van een profiel, maakt een avatar, vult je gegevens in als je naam, geboortetijd en heel gek de coördinaten van de plaats waar je bent geboren, tenminste dat begreep ik uit de game. rnrnMet je stylus kies je wat je wilt doen in de game, naar je profiel, of maak een profiel aan voor een vriend(in), lees je dagelijkse horoscoop, ga je Chinese horoscoop bekijken, hoe het staat met de liefde, een advies voor je dag krijgen, de planeten bekijken en mini-games spelen. Er zijn meer dan 20 activiteiten en mini-games.rnrn

rnrnIk ben benieuwd wat de dag mij zal gaan brengen en doe even mijn favoriete onderdelen van de game,rnrnFortune CookiernHet advies voor een dag gaat via een fortune cookie, die je met je stylus in twee moet breken. Mijn bericht luid;rn

wrote
Your qualities have not gone unnoticed by those around you

rnHopelijk zullen mijn luie zondagse kwaliteiten de mensen in mijn omgeving niet teveel tegenvallen, ahum. rnrnDagelijkse horoscooprnLeuk is wel dat je horoscoop op drie gebieden wordt bekeken, namelijk de liefde, je werk en je gezondheid. Wat staat er vandaag voor mij in de sterren te lezen?rnrn

wrote
LiefdernIt’s time to revive your emotional needs.rnWerkrnTry not to allow your personal life to interfere.rnGezondheidrnWalking will help stabilize you.

rnrnIk moet dus mijn emotionele wensen aan mijn man doorgeven, werk en prive gescheiden houden en een stuk gaan lopen vandaag om stabiel te worden. rnrnDe gamesrnNaast dat je je horoscoop kunt lezen een fortune cookie kunt breken en nog wat andere spirituele dingen kunt bekijken, heb je ook een aantal mini-games tot je beschikking. Een memorie game, plaatjes onthouden. Volg de puntjes om een sterrenbeeld te vormen is er ook één, verbind de puntjes zoals je ze op het plaatje hebt zien staan om een sterrenbeeld te maken. Of wat denk je van het raden van de sterrenbeelden van bekende sterren, de celebrities? Ik moet zeggen dat ik van de sterretjes die ik heb gezien er maar een enkele echt kende. Veel gokwerk dus!rnrnEen andere game is om er achter te komen welke kleur je vandaag zou moeten dragen. Ik draai aan het rad en kom uit op… Rood. Beter dan geel een eerdere keer. De kleur die me totaal niet staat, kent het spelletje me inmiddels een beetje of hoe zit dat?rnrn

rnrnBen je een ster in het verleiden van personen? Je kunt hier je skills testen. Je krijgt een vraag, met daarbij 3 opties. Zijn of haar sterrenbeeld komt er ook bij te staan, zodat je de persoon wat meer kent en sneller weet wat je moet antwoorden. Ik kan je melden dat ik dus echt niets bak van dit spelletje, wat ik als antwoord zou geven word blijkbaar niet gewaardeerd en maakt de persoon alleen maar pissig op mij. rnrnDe game ziet er wel erg spiritueel uit, het blauwe van de lucht, het heelal en met lichtbanen erin, de melkweg? Het geluid is ronduit irritant, het geklingel van belletjes begint vrij snel op je zenuwen te werken. Misschien is het ook gewoon mijn smaak niet. Het is leuk om dagelijks je horoscoop te kunnen lezen of je fortune cookie te bekijken. Verder vindt ik het persoonlijk geen boeiend spel om regelmatig te spelen. De mini-games was ik al vrij snel zat van. Die knul kan ik maar niet verleiden, sorry dat ik zo niet perfect ben, de memorie game, tja.. Het is gewoon niet heel boeiend, als je geheugen je in de steek laat op sommige momenten is het misschien leuk om te spelen. rnrnDan kom ik als laatste nog weer terug op een van de eerste zinnen, het grote nadeel is dat de game in het Engels is!! Ik heb de game begrepen, kon de meeste zinnen lezen, maar bij sommige nieuwe onderdelen krijg je een Engelse uitleg waar ik al snel de kriebels van kreeg. Maar ik denk wel dat als je erg spiritueel ingesteld bent de game een leuke aanvulling kan zijn op je dagelijkse horoscoop sessies!rnrnDeze game is er voor de Nintendo DS en heeft een richtprijs van ongeveer € 37,99.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 65 = 74

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.