Games & Tech,  Ik in de Media,  Persoonlijk

Female-Gamers 2e bij de Fuck GameKings actie @ Female-Gamers

Ik weet ook wel dat ik een tijdje achterloop met het bijhouden van mijn site. Ik heb het soms gewoon wat drukjes, of ben gewoon te lui? Maargoed, inmiddels is de uitslag er! Wij zijn dus tweede geworden in deze actie en daar zijn wij van de website heel blij mee. Er waren heel veel websites die meededen, een poging waagden om een nieuwe website te maken.nnnnWij bestonden dus stiekem al een tijdje, maar de actie heette Fuck de GameKings dus fuck dan ook die regels maar, toch?! Wij kwamen, zegen en wonnen! Fantastisch! Het was tot het eind ebest spannend. Helaas kwam de website die uiteindelijk 3e is geworden met valse beschuldigingen dat wij vals zouden hebben gespeeld, hoezo kun je niet tegen je verlies? Na wat speurwerk op Google konden we degene wel achterhalen en wisten dus dat hun dat zelf aangaven en ook niet schroomden dit her en der rondte bazuinen.rnrn

rnrnGelukkig hebben we een heel ander contact met de nummer 1 website Gamebreak.tv. Hun website was in tegenstelling tot onze site en de nummer 3 wel helemaal nieuw en verdiende het dan ook wel om te winnen. rnrnMaar wat hebben we gewonnen? Twee perskaarten voor het komende FirstLook evenement op 17 oktober, maar die hadden we al aangevraagd, dus gaan we nu met vier personen heen. Daarnaast krijgen we twee GameKings shirts, één voor Yvonne en één voor mij! Leuk was om te zien dat Boris speciaal voor ons een roze ballon heeft en ook leuk dat hij onze website leuk vind! rnrnDe uitslag is hier te bekijken.rnrnIn elk geval bedankt aan iedereen die op ons heeft gestemd!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

82 − = 72

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.