Interieur &zo

Nieuwe kast onderweg

Jahaaaa, wij hebben een nieuwe kast voor in de keuken besteld. Helaas komt deze pas ergens eind november, maar kon ook nog begin december worden, binnen. In elk geval iet som naar uit te kijken en nog tijd zat om de keukenmuur nog even onder handen te nemen. Ook nog een mogelijkheid om onze oude kast nog kwijt te raken.
Hoe onze nieuwe aanwinst eruit komt te zien, nou bekijk de foto even zou ik zeggen. We hebben aan de muur in de keuken een kleine verwarming, die niemand ooit gebruik, deze moet dus van de muur af gehaald worden. Anders past de kast ook niet. Het behang moet eraf, de muur moet gesaust worden met van die verf waardoor je reliƫf krijgt. Spack heet dat ook wel volgens mij? Volgens mijn spellingscontrole niet, maar hij geeft ook geen andere optie.

De muur moet na de eerste behandeling nog een keer onder handen genomen worden met een kleurtje. Maar welke kleur ben ik nog niet helemaal over uit. Paars lijkt me wel leuk, maar limegroen ook. Ik denk dat de laatste ook het beste past bij ‘de rest’. Het past goed bij wit, maar ook weer bij het rood (van de kozijnen). Ach, nog even tijd om er over na te denken, het spannendste zal wel worden als de verwarming verwijderd gaat worden.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

61 + = 66

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.