Persoonlijk

Stefan & Suus zijn getrouwd

Op 3 september was het de grote dag voor Stefan, Susan, Tirza en Davien! Ook voor Bart wel, als getuige van 2009. Bart was al eerder getuige bij de bruiloft van zijn zus Inge en haar (nu man) Johan. Even weer terug, de familie de Wal ging dus trouwen en wij mochten er ook bij zijn! Het was een superdag en ik heb ook een aantal kiekjes gemaakt natuurlijk. De trouwdag begon in het begin van de middag…Tussen een paar kleine buitjes door scheen de zon heel lekker. De bruiloft werd gehouden in een Landhuis vlakbij Apeldoorn. De hele familie zag er prachtig uit, Stefan mooi in z’n pak, Suus met een prachtige jurk en de twee meiden, die waren ook kleine bruidje smet elk een eigen boeket, zoooo schattig!

We zijn er de hele dag bij geweest en het was echt super, mooie locatie, lekker eten, leuke mensen! De taart (gemaakt door de zus van Susan) was ook heeel lekker. Super. Wij wensen jullie allemaal veel geluk in de toekomst! Bedankt dat we er bij mochten zijn.rnrnNog even een paar foto’s met echte ‘aaah’ en ‘oooh’ momenten.

 

 

 

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 48 = 55

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.