Games & Tech,  Persoonlijk

Gearview: Konijnen handenwarmers @ Female-Gamers

Gadgets, wie is er niet dol op? Ik ben fan, van alles wat nieuw is en er leuk uit ziet. Zo kwam ik op een website terecht waar ze handenwarmers hebben. De winter komt er aan, ik ben een koukleum, die wil ik wel eens testen, gelukkig bood Gadget4all.com mij een exemplaar aan om mijn ervaring met jullie te delen!nnnnDe herfst, de winter, de kou die er steeds meer aankomt.. Je koude (slaap)kamer waar je zit te gamen, een extra trui, vest en sokken doen je handen niet veel warmer worden! Daar is nu een leuke oplossing voor, deze schattige handwarmer konijnen. rnrn

rnOp het moment van typen heb ik ze ook om mijn handen heen, of gewoon aan. Ze zijn lekker warm aan de bovenkant van mijn hand en het valt mee met in de weg zitten. Nadeel, ik heb nog wel koude vingers. Maar daarvoor schuif ik mijn handen iets heen en weer en kunnen mijn vingers ook genieten van de warmte.rnrnDeze superleuke gadget werkt via de USB en heeft aan elke, ik noem ze even handschoenen, een stekkertje zitten. Het is een snoerboel, maar daar heb ik eigenlijk geen last van, zolang ik stil zit. Je kunt zo opstaan, de stekkers eruit halen en je loopt door huis met deze gekke handschoenen, warmte te krijgen.rn

rn

rnrnIn ongeveer 5 minuten zijn ze zo’n 46 graden. Als je het te warm vindt worden, kun je altijd de stekkers eruit halen en ze nog aanhouden. rnrnDeze Bunny handschoenen kosten $ 22,50 dollar en zijn verkrijgbaar bij Gadget4all.com ze zijn er in verschillende soorten en maten, voor elk wat wils en er staan ook voetwarmers op! Die lijken me ook erg geschikt voor mijn computerplekje. rnrnIk voel dat ik een hoog knuffelgehalte krijg als ik naar de schattige konijntjes op mijn handen kijk.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

49 − = 45

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.