Creatief,  Games & Tech,  Kids

Puzzelplezier

Wie bewaard, die heeft wat! Ik bewaar veel, zo kwam ik onlangs mijn oude springveer met allemaal kleurtjes tegen in een oude doos. Maar ook van die soort schuimrubber puzzeldingen. Ik heb echt geen idee hoe het ook alweer heet. Maar er het was toen erg hip. Ik heb ze uiteindelijk bij mijn moeder in de winkel waar ze werkt teruggevonden per toeval.nnnnHelemaal bewaard had ik ze dus niet, maar wel tof dat je zoiets dan terug vindt, soort jeugdsentiment. Deze blokken kun je in elkaar zetten om daarna weer uit elkaar te halen en in hun vorm te plaatsen. Je kunt er ook een reuzeblok van maken, dan heeft Bart gedaan. Maar die kleintjes zijn ook erg leuk, de ene is makkelijk en de andere is juist pittig. Heb jij ze ‘vroeger’ ook gekend en gehad?rnrn

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 3 = 5

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.