Fashion & Beauty,  Foto's,  Persoonlijk

Foto’s voor Nathies

‘Ik heb misschien een hele gekke vraag’ begon Nathalie. Ooooh, nou probeer maar eens. Ze had een idee om een nieuwe foto op de website te zetten van Nathies waarin ze hun knalroze mini (Fiat 500) wilde gebruiken en ze zocht een “bruid” die dan ff leuk wilde kijken in de sneeuw. En moest aan mij denken. Nou, daar was ik wel voor te porren en heb donderdag 7 januari een koud uurtje gehad. Ik stond in de sneeuw, in mijn bruidsjurk met de laarzen aan in de sneeuw.Twee keer sneeuw in de zin? Ja, er lag best veel en de omgeving zag er prachtig uit! Het was echt leuk om te doen! In het begin niet zo koud, maar later werd het steeds frisser. Om je een ideetje te geven, hierbij een aantal foto’s.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bewaren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 50 = 55

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.