Lifestyle,  Persoonlijk

Ik heb een PONY!!

Hij is niet heel groot hoor, bedekt wel een breed stuk. Donkerblond met her en der wat licht blonde highlights. Erg flexibel! Als je nu denkt dat het om een pony als in paard gaat, ben je gek! Waar moet ik die laten.. Ik heb mijn haar aan de voorkant van mijn hoofd een stuk af laten knippen! Na jarenlang twijfelen heb ik het onlangs toch gedaan.Ik moet zeggen dat ik wel geïnspireerd ben geraakt door mensen in mijn omgeving. Mijn pony was voorheen net zolang als de rest van mijn haar. Wellicht eens in laagjes geknipt, maar korter dan mijn kin, dat was geen optie.

5 januari 2010 ben ik naar de kapster gegaan en na wat overleg, getwijfeld te hebben, maar gewoon de stap gewaagd. Het is heel erg wennen, maar staat wel leuk al zeg ik het zelf. Gelukkig is Bart er ook blij mee!! Daarnaast is aan de achterkant wel 10 centimeter afgeknipt *kleine shock* MAAR het groeit wel weer aan! Ik heb ineens veel meer mogelijkheden met mijn haar. Best leuk eens wat afwisseling, dan die eeuwige staart of knot. Al moet ik zeggen dat ik die nu ook wel heb, maar wat meer afwissel en het staat gewoon leuk!

Oordeel zelf maar, ik moet er wel bijzeggen, in het echt is het leuker, haha.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

12 + = 19

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.