Games & Tech,  Persoonlijk

Column: Gamen is ook een liefde @ Female-Gamers

Als ik aan februari denk, is het eerste wat me te binnen schiet, Valentijn! Het kan dan ook niet anders dan dat wij hier op Female-Gamers deze maand hebben omgedoopt tot de maand van de liefde en dat natuurlijk in combinatie met gamen.nnnnDat ik een liefde heb voor gamen is aardig bekend en dat ik ook de liefde van mijn leven heb ontmoet dankzij het gamen is ook geen geheim, het is gewoon fantastisch. Geen negatief gelul over, gamen is slecht voor je, het is gewoon hartstikke tof! Liefde is goed voor je, we hebben het allemaal nodig en hoe tof is het dan als ik beide kan combineren? Gamen met mijn liede(s).rnrnCounter-Strike was de game die Bart en mij bij elkaar bracht en het chatprogramma mIRC er omheen. Langzaam aan leerden we elkaar kennen, hoewel langzaam… Sommige chatsessies begonnen rond de klok van 11 uur in de ochtend en stopten pas rond de klok van 4 in de nacht. Tussendoor wel wat eten, gamen en verplichte andere dingen doen. Maar zodra ik thuis was hoppatee, PC aan en kijken of Bart aanwezig was. rnrnNooit had ik verwacht dat ik verliefd zou worden op iemand die ik via het chatten en gamen zou hebben leren kennen. Maar ik ben er superblij mee dat het is gebeurd! Na ongeveer 1,5 jaar zijn we samen gaan wonen, daarna een huisje kunnen kopen en zijn we nu alweer bijna 1,5 jaar getrouwd! Inmiddels zijn we nu ongeveer 7,5 jaar bij elkaar.rnrn

rn

Onze World of Warcraft karakters

rnGamen doen we nog steeds samen, al is het Counter-Striken de kast in geschoven er zijn genoeg andere games over. World of Warcraft spelen we samen nog het meeste, samen een groepsquest doen, samen levelen, of hij helpt mij met dingen die ik niet voor elkaar krijg. Maar een potje op de Wii of DS, tegen elkaar, komt ook wel eens langs waaien. Het is fijn om mijn liefdes zo met elkaar te combineren!rnrnDeze maand krijgen jullie een aantal verhalen van meiden die ook hun liefde hebben ontmoet via het gamen. Hoe staat het eigenlijk bij jullie? Liefde voor en door gamen of toch maar niet?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

69 + = 71

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.