Beestenboel

Shadow stookt tussen M&J!!

Het lieve schattige puppy hondje Shadow, is niet meer zo klein als die was. Inmiddels is hij al één jaar en vreet ‘thuis’ bij Marcel & Joyce een hoop ongein uit. Het is zelfs zo erg dat Marcel & Joyce elkaar van dingen beschuldigen waar ze beide niet eens wat mee te maken hebben. Het klonk al grappig, maar na het zelf gezien te hebben…nnnnHet zit namelijk zo dat Marcel & Joyce ineens elkaars kleding in huis vinden. Terwijl ze die normaal in de wasmand stoppen, ligt het nu ineens maar ergens in huis. Pissig ruim je dan die rommel op en geeft de ander de schuld dat die zijn of haar rotzooi op moet ruimen!! rnrn

rnMaar wat blijkt? Het is Shadow die met zijn kop in de wasmand duikt, er iets uitgraait en dan meeneemt naar de kamer, de keuken, slaapkamer of de hal. Om elkaar niet steeds valt te beschuldigen heeft Marcel een cameraatje in de badkamer geplaatst om te kijken of Shadow er iets mee te maken zou kunnen hebben. Zo gezegd, zo gedaan en de dader is inderdaad *busted*!! Het was inderdaad Shadow… Druifhoofd dat het is, haha. rnrnAfgelopen zondag waren Bart & ik er zelf getuige van dat Shadow eraan kwam lopen met iets uit de wasmand.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 + 1 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.