Beestenboel

Noppes op bezoek

Binnenkort gaan Aafke en haar familie op vakantie en komt Noppes bij ons logeren. Noppes is een 9-jarige Dalmatiër. Omdat Pepper en andere honden niet altijd klikken wilden wij eerst wat testfases ondergaan. Noppes is de hond van Aafke haar ouders. Zo zijn wij daar thuis geweest met Pepper, daarna gaan wandelen om te kijken hoe het ging.nnnnDat verliep goed, tot er koekjes bij kwamen kijken. Maar dan zijn alle honden hebberig ofzo. Daarna is Aafke met Noppes bij ons thuis geweest om te kijken hoe het ging. We zijn ook gaan lopen en hebben in de tuin gehangen en dat liep ook goed.rnrn

rnToen wilde ik nog graag dat Noppes een paar uur bij ons zou zijn om te kijken hoe het zou gaan. Binnen lag hij aldoor naar de deur te kijken, kijken of de baasjes weer terug kwamen. Buiten vermaakte hij zich door wat te snuffelen. Ook is hij fan van Bart, tenminste voor zover dat mogelijk is… rnrn

rn

rn

rn

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

87 − = 79

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.