Games & Tech

Review: Vacation Mogul (PC) @ Female-Gamers

Als je met deze casual game Vacation Mogul niet in vakantie sferen komt, weet ik het ook niet meer. Ga je met me mee naar Vacation Mogul om een imperium op te bouwen?nnnn

rnJe erft samen met je zus een vakantie resort van een oom die je nooit hebt gekend. Alleen is jouw zus ineens verdwenen en heeft de advocaat van je oom haar deel van de erfenis gestolen. Het is dus jouw doel om deze vermissing op te lossen en ondertussen geld te verdienen in je vakantie resort.rnrn

rnIn deze managementgame krijg je telkens een opdracht voor de betreffende kavel op het eiland. Je start met het bouwen van kleine gebouwen en hoe verder je in het spel komt bouw je grotere gebouwen. Je kan je ronde eindigen op drie verschillende manieren, gewoon, zilver en goud. rnrnMet het spelen, krijg je punten om nieuwe eilandvoorzieningen te kopen. Denk aan nieuwe gebouwen, updates die je uit kan laten voeren door je werkmannen en ondertussen speelt het verhaal van je verdwenen zus er tussendoor. Het is dus niet alleen maar een beetje timemanagement doen, nee, er zit ook een verhaal tussen de levels door. rnrn

rnHet verhaal voegt natuurlijk iets extra’s toe. Maar ondanks dat vond ik het veel leuker om de levels te spelen en was het spel veelste snel afgelopen, ondanks de 38 levels die het spel bevat! Zelf had ik nog niet kennis gemaakt met deze timemanagement variant, een eiland opfrissen! Inmiddels ben ik van het behalen van mijn levels op normaal niveau naar het gouden niveau aan het gaan. Het lijkt gemakkelijk, sommige levels zijn best pittig!rnrnJe kan de game op de website van Denda zelf een uur testen en Vacation Mogul heeft een adviesprijs van €6,99.rnrnScore:rnrn- Gameplay: 8/10rn- Fun: 7/10rn- Levensduur: 5/10rn- Graphics: 7/10rn- Geluid: 6.5/10rn- Originaliteit: 6/10rnrnTotaalscore volgens reviewer: 6.6

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 41 = 43

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.