Games & Tech

Review: Samantha Swift Mystery from Atlantis (PC) @ Female-Gamers

Alweer het derde avontuur van Samantha Swift op de PC. In deze casual game ga je weer op reis op zoek naar de verloren schat van Atlantis en items voor het museum.nnnn

rnOok deze keer vlieg je weer over de aardbol om naar verschillende gebieden te gaan. Hier krijg je te maken met het zoek-en-vind genre van de game. Op een omgevingsplaatje moet je naar bepaalde items zoeken. Uit voorgaande Samantha games maakte je kennis met een bliksemschicht die je kan vinden om hints te krijgen. Maar deze keer maak je kennis met de twee zwaluwen die je kan vinden. rnrn

rnOok in dit verhaal moet je weer voorwerpen gebruiken om de gewenste items te kunnen vinden. In dit spel krijg je ook gele teksten, deze zijn een hint naar een item. Denk aan iets als “Waar vissen in zwemmen”, dat moet dan een vissenkom zijn die je dan moet vinden. Het kan lastig zijn, maar met een beetje puzzelwerk is het te doen.rnrnMet de twee zwaluwen speel je uiteindelijk nog een extra optie van Samantha Swift vrij. Je krijgt dan de mogelijkheid om de mappen van de delen op de wereld waar je al bent geweest opnieuw te spelen en een tijd neer te zetten. Deze kan je natuurlijk steeds maar weer opnieuw spelen. Dat is wel leuk, want zo kan je het spel telkens weer opnieuw spelen.rnrn

rnTijdens je zoektocht krijg je ook te maken met kwaadaardige mensen die het ook op de schat hebben gemunt. Jouw doel is ze natuurlijk steeds een stap voor te blijven. rnrnOok deze game van Samantha Swift brengt de vertrouwde game naar je toe. Op zoek naar de items die je nodig hebt voor de schat en voor je museum. Het zwaluwen zoeken is leuk om extra erbij te doen om die optie vrij te spelen zodat je onbeperkt kunt spelen. Ook nu heb ik mij wel weer kunnen vermaken en had ook wel het idee dat het spel iets pittiger was dan de voorgaande games.rnrnSamantha Swift: Mystery from Atlantis is te koop voor €9,99 en je kan hem ook een uur spelen op de website van Denda.rnrnScore:rnrn- Gameplay: 8/10rn- Fun: 7/10rn- Levensduur: 6/10rn- Graphics: 7/10rn- Geluid: 7/10rn- Originaliteit: 5.5/10rnrnTotaalscore volgens reviewer: 6.8

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

92 − 85 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.