Games & Tech

Top 10: meest knappe mannelijke game karaktersv

Vorig jaar kwamen wij met de lijst meest knappe mannelijke gamepersonages. Hier zijn met de komst van een hoop nieuwe games een aantal leuke koppen bij gekomen die de game wellicht nog leuker maken. Voor ons werd het tijd om een nieuwe Top 10 te maken.nnnnUit onze lijst zijn een aantal karakters verdwenen, Batman, Solid Snake, Gladiator uit Lineage II, Legolas, Leon Kennedy en de lekkere Dante. Er zijn er dus maar vier die een plek in de top 10 hebben gehouden, maar waar deze dan weer terecht zijn gekomen? Zal Altaïr nog op de eerste plaats staan? rnrnrn#10 Arthas rnArthas uit de game World of Warcraft blijft nog maar net in onze top 10 staan. Gezakt vanaf de vierde plaats naar de laatste. Ondanks dat deze Lich King toch een aantal keer is verslagen, blijft hij toch nog steeds interessant en dus toch aantrekkelijk…rnrn

rnrn#9 Commander Sheppard rnHet pak van Sheppard lijkt hem maar net te passen. En gezien het formaat ziet hij er niet alleen superbreed uit, maar ook die spieren zijn om over naar huis te schrijven. Zijn stoere blik, hij lijkt nergens voor terug te deinzen in de game Mass Effect, precies zoals wij ze graag zien.rnrn

rnrn#8 KaidenrnOok bij dit gamepersonage zijn we voor de brede schouders en gespierde armen gegaan. Maar zijn koppie is ook leuk om naar te kijken. En die lippen zijn ook erg kissable, ziet er leuk uit!rnrn

rnrn#7 Ellis rnJong, dirty look, gevaarlijk in Left 4 Dead… Niet bang voor een mug. Ook Ellis mag niet in onze lijst missen. rnrn

rnrn#6 Nathan DrakernNathan Drake uit Uncharted Drake’s Fortune mag ook deze keer niet missen in onze lijst. Deze buurjongen is natuurlijk een snoepje om van te genieten.rnrn

rnrn#5 Chris RedfieldrnHoe hebben we dit lekkere hapje nu niet in onze vorige lijst kunnen noemen? Nadat deze Chris werd genoemd door één van de lezers hebben we hem eens grondig bekeken en mag hij met die armen natuurlijk niet missen. Hij mag onze bodyguard wel zijn! Damn he’s hot!rnrn

rnrn#4 AltaïrrnAltaïr is terug in de lijst, alleen nu op de vierde plaats. Deze mysterieuze man uit Assassins Creed, waar we alleen een stukje van zijn gezicht hebben meegekregen, mag niet uit de lijst verdwijnen. Hij blijft mysterieus en onbereikbaar, dus een lekker ding.rnrn

rnrn#3 Prince of PersiarnOnze prins heeft in de game nog steeds geen prinses aan zijn zijde en wat zouden wij dat graag willen. Ondanks dat ‘wij’ met de crew een groep zijn, zou dat dus betekenen dat de Prins of Persia een hele harem tot zijn beschikking heeft. Ook deze keer staat hij weer zijn mannetje in The Forgotten Sands. rnrn

rnrn#2 EziornHet bloed van de Assassins Creeds kruipt waar het niet kruipen kan en na een aantal generaties, jaja de tijd gaat snel, maken we kennis met Ezio. Ezio is net zo mysterieus in Assassins Creed en laat weinig van zichzelf zien. Maar die kaaklijn en het stukje borst wat me maar kunnen zien zijn genoeg voor onze beoordeling voor een tweede plaats.rnrn

rnrn#1 Alistair rnUit de game Dragon Age komt het karakter Alistair die door meerdere meiden uit de crew zo in de smaak valt dat deze de nummer één positie in mag nemen. Is het zijn blik? Zijn stoere skills? Zijn lichaam? Of zijn het gewoon al deze dingen bij elkaar die hem tot de nummer 1 van deze lijst heeft gemaakt?rnrn

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 1 = 4

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.