Beestenboel

Gevleugelde vriend

Kraaien zijn over het algemeen niet mijn meest favoriete soort vogel. Ze zien er vaak gemeen uit en zijn vaak ook gemeen, haha. Onlangs zat er ineens een oude, of een hele brutale kraai bij ons op de schutting. Hij zag er wat gehavend uit, en ik vond dat nogal zielig en heb hem geprobeerd brood te voeren. Toen besloot ik even research te doen op internet en stond daar dat dat uit den boze is. Dus bij deze, niet zomaar een kraai brood geven. Ik kon hem bijna uit mijn hand laten eten, dat vond ik wel weer erg cool.Ik moest werken, dus kon ik hem niet in de gaten houden… Moest de natuurlijk op zijn beloop laten. Hij was zo’n beetje op de schutting aan het slapen. Maar als een kat er ook dichtbij kon komen.. Ik heb hem daarna niet meer gezien, bij deze de beelden die ik heb kunnen maken met mijn camera.

De kraai in volle aandacht van Pepper en Bouncer
De kraai, brutaal, oud of gehavend?
Broodje geven
Kijk hoe dichtbij!
Slapen op de schutting

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 6 = 1

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.