Beestenboel

Logé Noppes

Zoals gewoonlijk loop ik weer achter met mijn blog, maar dat mag de pret niet drukken! Begin juni hebben wij Noppes als loge hier thuis gehad. Zijn baasjes gingen vakantie vieren en zochten een oppas. Uiteindelijk hebben wij deze taak op ons genomen en was Noppes een weekje te gast in Casa van Dam!nnnnDe eerste twee dagen was het een beetje aftasten, maar uiteindelijk waren we allemaal aan elkaar gewend. Bouncer negeerde Noppes gewoon, dus die leek zich ook wel erbij neer gelegd te hebben dat er nog een viervoeter in huis rond liep. rnrnNoppes dol op Bart en liep ook veel om hem heen te drentelen. Zodra ik iets te eten had wist hij mij ook te vinden!! Ine erste instantie was ik erg benieuwd hoe het zou gaan met beide honden, maar het liep best rustig. Noppes sneed tijdens het wandelen aldoor pepper d’r weg af. Normaal zou ze happen, nu vond ze het wel okay. Net als snuffelen bij iets. Pepper snuffelde en Noppes drukte d’r kop gewoon aan de kant.rnrnEen aantal leuke kiekjes, en een filmpje, van Noppes bij ons thuis.rnrn

rn

Noppes die bij Bart op de bank was gesprongen

rn

rn

Bart en de hondjes op de grond

rn

rn

Noppes en Bart

rn

rn

Lekker bij Bart hengen

rn

rn

Peppertje er ook bij

rn

rn

Hadden ze volgens mij afgesproken, op de bank te gaan hengen beide…

rn

rn

Noppes en ikke

rn

rn

Bart en Noppes

rnrnFilmpje:rn

rn rn rn rn rnrnrnrnrnrnrnrn

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 2 = 1

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.