Games & Tech,  Persoonlijk

StarCraft II prijsvraag gewonnen! @ Female-Gamers

Een hele tijd geleden heb ik meegedaan aan een prijsvraag op de website Gamelux waarin je een aantal gamegear items kon winnen. En het geluk was aan mijn zijde, ik heb het pakket gewonnen! Dat betekende dus een nieuwe muis, muismat en toetsenbord. Totdat Bart doorhad wat ik had gewonnen…nnnnToen het pakketje er was kreeg ik eigenlijk weinig kans om er in de buurt te komen. Ik mocht kijken en niets aanraken. HALLO, ik had het toch gewonnen?! Maar Bart wilde het heel graag hebben, dus heb ik over mijn hart gestreken en hem mijn gewonnen prijzen geschonken. rnrn

rn

rn

Alsof het kerst is, hihi

rn

rn

Ook Bouncer hielp mee!

rnHet zijn niet zomaar items, ze zijn allemaal van het merk SteelSeries, de echte gamers kennen het wel, hihi. Het is goed spul maar wel erg prijzig. Het toetsenbord is als de kers op een toef slagroom, deze kan je namelijk in elkaar vouwen en worden drie toetsenbord mogelijkheden bij geleverd. rnrn

rnHet pakket bestaat uit de volgende items:rn SteelSeries Xai Laser Mousern SteelSeries Qck StarCraft 2 Marauderrn SteelSeries Zboard with StarCraft2 Keyset rnrn

rn

rn

rn

rn

Ligt het er niet mooi bij op Bart zijn bureau?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 + 3 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.