Persoonlijk,  Tuin &zo

Een andere auto, Opel Omega

Eind september/begin oktober hebben we ook een andere auto genomen. Onze oude, Mazda 323f werd echt minder. In principe zou die een jaar mee moeten gaan, het is bijna drie jaar geworden! Op zoek naar een andere auto. Ook deze keer had ik op een afstand twee keuze te maken, een vernieuwde versie van de Mazda of de Opel Omega.
Zoals de titel van dit bericht al doet vermoeden, zijn we voor de Opel Omega gegaan. En djeez wat een grote bak is dat! Hij is natuurlijk niet nieuw, maar echt wat een bak! Wat een ruimte ook in de kofferbak en de mensen hebben ook ruimte achterin de auto voor lange benen!

Ik moet wel toegeven dat het even lastig is met de nieuwe auto, want er zit een kont achter, hij is volgens mij wel twee keer zo lang en twee keer zo breed. Mijn eerste momentje met de auto was ook al vrij snel een kennismaking met een paaltje, ik reed niet hard. Maar keek er naar en er zat een barstje in, dus toen ik thuis kwam vroeg ik aan Bart of die er al zat. Nou, typisch een man, opstaan zonder iets te zeggen en meteen naar de auto gelopen. Dan ook nog vragen “Waar dan?!” Ik moest eigenlijk wel lachen… Inmiddels lukt fileparkeren me ook, het is even wennen, maar ach het is even puzzelen en dan staat de auto er ook!

Bewaren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 1 = 5

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.