Tuin &zo

Tuinen weer netjes door de tuinman

Wat klinkt dat luxe hé? “Wij hebben een tuinman”! Nou, dat is het natuurlijk ook gewoon. Voor mijn moeder was ik op zoek naar een tuinman geweest op Marktplaats. Deze meneer klust dus lekker in de tuinen en ook ik kon er wel wat hulp bij gebruiken. Onze tuinen zijn al zoveel mogelijk onderhoudsvrij gemaakt, maar toch moet er wel wat aan gebeuren. Dat rot onkruid dat ondanks het worteldoek er toch doorheen komt… Inmiddels zijn de voor en achtertuin gedaan en heb ik even een voor en na foto van de voorkant!

Voortuintje, voor…
Voortuintje, na…

Mooi netjes weer toch?

Bewaren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 + 4 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.