Games & Tech

Preview: The Sims 3 Levensweg (PC) @ Female-Gamers

Haal alles uit het leven van je Sims wat er in zit. In de komende uitbreiding genaamd Levensweg voor The Sims 3 is dit allemaal mogelijk. Met deze uitbreiding zijn er tal van nieuwe interacties tussen je Sims en zal dit het spel completer moeten maken als het aankomt op de levensfasen die we kennen in het spel.nnnn

rn

rnKidsrnVoor de kinderen is er vooral veel nieuw tijdverdrijf te vinden. Zo kunnen ze lekker rondhangen in een boomhut, die beschikbaar is in verschillende bouwsels. Spelen in de zandbak met je emmer en schepje en mooie zandkastelen bouwen, die vervolgens stuk getrapt worden door dat vervelende andere kind. Zo kunnen de kinderen ook losgaan op een soort waterglijbaan (een mat op de grond), de wip-wap of een potje hinkelen. De kinderen en tieners kunnen slaapfeestjes houden. Je hoeft dan niet je hele huis vol te stoppen met bedden, de genodigden zijn allemaal voorzien van een slaapzak. Voor de gamers die ook The Sims 2 hebben gespeeld komen een aantal voorwerpen terug die daar in een accessoires pakket zaten. Zo heb je voor de kinderen het drakenpak en de prinsessenjurk die terug komen. En toegevoegd zijn het astronautenpak en prinsenkleding.rnrn

rn

rnTienersrnKan jij je nog voor de geest halen wat voor narigheid je hebt uitgevreten als tiener? Of wellicht op dit moment nog de nodige streken aan het voorbereiden bent? Als de ouders weg zijn kan je lekker feesten met je vrienden. Natuurlijk weten je ouders van niets. Maar deze kunnen ook eerder thuis zijn dan de eindtijd van jouw feest! Of de buren kunnen klagen en heb je ineens de politie op de stoep staan. Je kan met jouw tiener Sim van alles uitvreten. Een vreemd groen goedje ergens plaatsen zorgt ervoor dat er massaal gekotst zal worden, of wat denk je van (rotte) eieren tegen de deur van anderen aangooien en dan hard wegrennen. Schrik mailtjes versturen, de kranen in de keuken of het toilet zo fabrieken dat ze de volgende persoon helemaal nat maken. Er zijn nog meer streken die je Sims uit kunnen halen, maar als je betrapt wordt is het echt wel tijd voor huisarrest!rnOf ga je liever nog even een kussengevecht houden met je kleine zusje? Je kan ook rijlessen krijgen van je ouders voor je dat felbegeerde papiertje krijgt om lekker rond te scheuren. Tieners kunnen ook op de campus studeren. Ze zijn dan enige tijd weg uit je spel en je kan ze ook niet eerder weer besturen als ze klaar zijn op de campus en terugkomen.rnrn

rn

rnVolwassen & ouderenrnIn verschillende levensfases heb je momenten om flink te feesten, zo zijn er slaapfeestjes voor kinderen en tieners. Maar ook als er een stelletje verloofd is moet er een vrijgezellenfeestje georganiseerd gaan worden natuurlijk. De drank zal rijkelijk vloeien en er zal ook een limo verschijnen met speciale gasten. Aan het einde van de avond of juist in de vroege ochtenduurtjes ligt iedereen op apegapen door het huis.rnNa de verlovingsfeestjes is het dan tijd om voor het altaar te staan. Je familie en vrienden zijn hier natuurlijk bij als jouw Sims onder de trouwboog staan en de ringen aan elkaar geven. De kus volgt en dan is het tijd om de bruidstaart aan te snijden. Zoals het netjes genoemd wordt, het huwelijk zal worden geconsumeerd, en binnen no-time zal je vrouwelijke Sim bevallen en is de nieuwe generatie onderweg. Je kan nu met de allerkleinsten rondrijden in een buggy. De volwassen Sims kunnen ook het kind in zichzelf naar voren laten komen door zelf een potje te gaan hinkelen. Of krijgen ze een midlifecrisis voor de kiezen en hebben ze hele andere wensen?rnZelfs je Sims worden ook een dagje ouder. Er zijn bejaarde dames en heren gespot met een wandelstok. Ze klagen en zeuren veel. rnrn

rn

rnNieuwe voorwerpenrnZoals we gewend zijn van de uitbreidingen van The Sims 3 zal ook dit pakket weer vol zitten met nieuwe voorwerpen. Veel gericht op de eerder genoemde feesten, maar ook om lekker buiten rond te hangen. Ook zijn er nieuwe meubelstukken te vinden, nieuwe lampen, eetkamer stoelen, banken met bijpassende stoelen en allemaal naar wens met de juiste stoffen aan te passen. Heel nieuw is het stapelbed en de hoogslaper! Er zijn veel accessoires om de kinderkamers op te leuken als knuffels en poppen. De wenteltrap komt ook weer terug.rnOok is er een scheikundetafel waar je Sim drankjes kan maken. Hierbij staat veiligheid natuurlijk voorop en heeft je Sim een doktersjas aan, handschoenen aan en draagt deze een beschermende bril. De drankjes hebben verschillende kleuren en uitwerkingen.rnJe kent het misschien wel van je jongere jaren, je vader of moeder die met de filmcamera de hele tijd achter je aan liep om elke beweging van je vast te leggen. Ook dit zal in Levensweg ook kunnen. De mooiste herinneringen leg je vast om later nog eens naar terug te kijken.rnrn

rn

rnNieuwe outfitsrnOok zullen er nieuwe outfits en kapsels voorbij komen. Op verschillende screenshots en filmpjes is te zien dat er voor de dames in elk geval een aantal nieuwe kapsels zijn. Ook zag ik een jongedame in met een punklook lopen. rnrnVreemd wezenrnIn praktisch elke uitbreiding verschijnt er wel weer een vreemd figuur of zoals sommige het ook noemen een monster. Deze keer lijkt het op een pop, heeft het een gekleurde bol boven het hoofd en van wat ik heb gezien maakt het onder andere je bed netjes en praat het met je Sims kids. Het lijkt op sommige momenten het ‘denkbeeldige vriendje’ van je kinder Sims die met ze meegroeit. Wat het verder allemaal kan doen, dat zal je zelf maar moeten uitvinden.rnrnOp 3 juni 2011 zal deze uitbreiding in de winkels moeten liggen en heeft een richtprijs van €29,99.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

44 − 39 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.