Kijk & Luister

Fast Five film trailer

Komende week zal de film Fast Five in de bioscoop te zien zijn. Het vijfde deel van de Fast & Furious films met onder andere de acteurs; Brian O’Conner (Paul Walker), Dom Toretto (Vin Diesel) en Mia Toretto (Jordana Brewster). Het vierde deel hebben Bart en ik onlangs pas gezien en bij het neuzen op internet bleek er al vrij snel een deel vijf aan te komen. Die gaan we dus echt wel zien. Snelle auto’s en mooie mannen (smaken kunnen verschillen) zijn zeker leuk om naar te kijken. Nieuwsgierig naar de trailer?Stukje over de film:

Since Brian and Mia Toretto (Brewster) broke Dom out of custody, they’ve blown across many borders to elude authorities. Now backed into a corner in Rio de Janeiro, they must pull one last job in order to gain their freedom. As they assemble their elite team of top racers, the unlikely allies know their only shot of getting out for good means confronting the corrupt businessman who wants them dead. But he’s not the only one on their tail.
Hard-nosed federal agent Luke Hobbs (Johnson) never misses his target. When he is assigned to track down Dom and Brian, he and his strike team launch an all-out assault to capture them. But as his men tear through Brazil, Hobbs learns he can’t separate the good guys from the bad. Now, he must rely on his instincts to corner his prey…before someone else runs them down first.

Hoe de film was, dat laat ik binnenkort nog wel even weten!! Je kan ook zelf nog even kijken @ fastfivemovie.com.

Bewaren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

59 − 51 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.