Dagje Uit!,  Fashion & Beauty,  Groningen,  Kijk & Luister

Ladies Night: Brides Maides @ MustSee

Afgelopen woensdag ben ik samen met mijn vriendinnetje Aafke naar de Ladies Night in de MustSee bioscoop geweest. Hier was een voorpremière van de film Brides Maides en dus speciaal voor vrouwen. Naast dat deze ladies night een aanrader is, is ook de film een aanrader. Die is zoooooo lollig! Maar tijdens de Ladies Night heb je niet alleen een film die je eerder ziet dan wanneer die uit komt, er is nog veel meer!!
Je wordt ontvangen met een welkomstdrankje beneden in de hal. Als je richting de zaal loopt kom je in de hal waar je snacks kan kopen. hier stonden een aantal kraampjes, gericht op de dames die natuurlijk naar de film gaan! Zie de foto’s (gemaakt door MustSee…)

Welkomstdrankjes & bonbons
Kraampjes met sieraden
Kraam met Welness dingen
Kraam van stoutenzo
Hier kon je een henna tattoo laten zetten
Kraam van partylite, met kaarsen
MijnTasje.nl waar ik nog een nieuwe tas heb gekocht

We kregen aan het einde van de film een goodybag. Maar wat daar precies in zat en wat er voor de film en na de pauze gebeurd in de zaal.. Dat moet je zelf maar eens ontdekken. Alleen zal een nieuwe ladies night pas in september of oktober weer plaatsvinden. Maar het is zeker een aanrader om heen te gaan.

Als je meer van de film wilt weten kan je even de officiële website van bridesmaides.com checken natuurlijk waar je ook een trailer kan vinden van de film. Meer informatie over de MustSee Ladies Night is te vinden op de website: MustSee.nl.

Bewaren

Bewaren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 1 = 3

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.