Persoonlijk

3e in familie voetbaltoernooi @ Apeldoorn

Twee jaar geleden deden ‘we’, nou ja, Bart, mee aan het familievoetbal toernooi van de oude voetbalclub van Johan. Daar zijn ze toen tweede geworden. Op tweede Pinksterdag was er een voetbaltoernooi van de club waar Johan en Paul voetballen. Ook deze keer waren ‘we’ weer van de partij. Bart om te voetballen en ik natuurlijk om aan te moedigen! En dat aanmoedigen moet je niet onderschatten hoor. Ik heb ook wat kiekjes gemaakt die je natuurlijk kan bewonderen.Het team bestond uit negen jongemannen die om de beurt speelden. Er waren in totaal 24 teams, vier groepen met elk zes teams. Ze speelden op de helft van een gewoon voetbalveld en hebben alle wedstrijden gewonnen in de poule waar ze inzaten. De beste vier teams gingen door en moesten het tegen elkaar opnemen. Helaas verloren ze de eerste wedstrijd, maar de wedstrijd die ging om de derde plaats hebben ze dan wel weer gewonnen en dus zijn ze als derde geindigd!

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 + 2 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.