Persoonlijk

Paar dagen Apeldoorn

Wees gerust ouders, familie en vrienden, ze is niet van ons! Het de kleine aanwinst van een collega van Bart. Omdat we eerder terug kwamen van Texel zijn we eerst naar Apeldoorn gegaan. Bart moest er werken en ik zou er gewoon wat rondhangen (shoppen). We zouden in eerste instantie ook maandag avond weer naar Groningen rijden, maar het liep toch her en der, kraamvisite en bezoekje aan het huisje van Paul en Mariska. Dat we dinsdagavond weer naar huis zijn gegaan.Het kleine meisje op de foto heet Davien en is net 2,5 weken oud. Wat een klein hummeltje is het nog zeg! Ze heeft een ouder zusje Tirza en een papa en mama, Stefan (collega van Bart) en Suus. Ik ben maandag middag met Bart zijn moeder de stad in geweest om een kadootje te halen voor Davien. En ook een cadeautje voor Paul en Mariska. Hun zijn net gaan samenwonen en Bart en ik zijn daar maandagavond ook nog even wezen kijken. Het huisje ziet er erg leuk en knus uit!! Oh ja, ik heb ook nog wat kleine dingetjes voor mijzelf aangeschaft, haha.

Dinsdagmiddag zijn Mirjam en ik ook nog wezen winkelen, we hebben uuuuuuren gedaan over maar 4 winkels, wel zijn we door heel Apeldoorn gecrost. In de Intratuin zijn we het langste blijven plakken. Ik heb er nog een leuk nieuw plantje gekocht voor op de tafel. En verder eigenlijk niets. Ik ben nog even wezen kijken op de school waar Mirjam les geeft en heb aan het einde van de middag Bart van zijn werk gehaald, samen met Pepper.

Na het eten zijn we weer op weg naar huis gegaan en was er eerst weer een einde aan ons ‘Nederlands wereldgereis’ gekomen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

36 + = 41

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.