Persoonlijk

Nieuwe bril

Ik heb lenzen (al een aantal jaren hoor)!! Puur omdat ik een bril stom vind. Vind het mezelf totaal niet staan en vind het heel erg irritant om te dragen. Vaak ben ik s’avonds moe en wil ik mijn lezen uit kunnen doen. Nu denk je, ‘ik zie het probleem niet, doe dat dan’. Nou, zonder lenzen kan ik dus vrij weinig zien, hahaha. Het is heel irritant en je moet heel erg turen en televisie kijken of even computeren is er dan niet meer bij.Nu had ik toen ik ooit begon aan lenzen meteen een bril erbij genomen (lelijk ding). Maar die is ook al weer wat achterop geraakt qua sterkte van mijn ogen. Als ik die op doe dan kan ik wel iets meer zien, alleen nog niet veel. Ook erg irritant dus! rnrnVoor onze vakantie (naar Texel) zijn we eindelijk eens naar de opticien gegaan en hebben we samen een montuurtje uitgekozen. Haha, met regenboogkleurtjes. Wie had dat gedacht? Nou ik niet hoor.

Maar ik vond hem wel geinig en afgelopen woensdag heb ik hem opgehaald. Ik heb hem nog niet kunnen testen, maar dat zal ik zeker gaan doen de komende tijd.rnrnKlik op de kleine foto om een grotere foto te krijgen. Wie weet post ik nog eens een foto van mij met bril, maar dat zie je vanzelf wel weer…

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

78 − 77 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.