Tuin &zo

Onze tuin toen (2005) en nu (2011)

Bijna zes jaar wonen we hier alweer in dit huis. Op een van de mooiste plekjes in Groningen. Bart en ik zijn niet echt gezegd met groene vingers en een tuin die je constant bij moet houden is echt niet ons ding. Toen wij hier kwamen wonen was de tuin heel erg gevuld met groen, groen en groen. Inmiddels is dit in de loop van de jaren aangepast en is er een hoop gesnoeid in het groen. Een nadeel was ook dat zowat elke kat in de buurt onze struiken aan het opeisen waren en dat ruikt niet zo heel erg frisjes…

Zoals je op de foto’s kan zien is er nogal een verschil! Beoordeel zelf maar wat je het mooiste vindt, maar ik vind onze tuin nu goed zoals die is!

Op de bovenste foto zie je veel groen, er stonden nog meer bosjes rechts naast de schutting. Zo was er ook geen hek achteraan, iedereen kon zo vanaf het pad onze tuin inlopen. En Het terras lag schots en scheef en het was gewoon niet ons ding. Na enige veranderingen is onze tuin zo goed als klaar en ziet het er nu zo uit:

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

24 − = 20

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.