Tuin &zo

Auto is kaduuk…

Afgelopen zondag gingen we op verjaardagsvisite in Apeldoorn, want Paul was jarig. Toen we echt net in Apeldoorn waren gaf de auto er de geest aan… Bart kreeg hem nog wel even aan de praat, maar na enkele honderden meters was het feest toch echt afgelopen. De auto echt kapot! Gelukkig waren we toen al iets dichterbij Bart zijn werk, daar moesten we even wat ophalen. Dus ondertussen schoonpaps gebeld of die ons kon komen oppikken. Toen die er was, de motorkap van de auto open en toen…

Onze auto

Toen was er niets bijzonders te zien. Maar heel waarschijnlijk zal de distributieriem naar z’n grootje zijn. En dan is het afwachten in hoeverre het motorblok kapot is.. Onze grijze bolide staat nu nog in Apeldoorn, in de loods, wachtende tot ermee geknutseld zal gaan worden.

De Starlet!

We mochten in de Daimler van mijn schoonvader rijden, maar dat vonden we toch een beetje eng. De auto slurpt ook heel wat benzine, maar is ook een automaat. Ik heb al wel eens eerder in een automaat gereden, maar zou echt niet in deze auto durven rijden hoor!! Tenzij we niet de mogelijk hadden gekregen om de auto van Inge & Johan te mogen lenen. De Starlet! En dat autootje wil wel rijden hoor, een scheurmonster! Maar we doen er natuurlijk voorzichtig mee.

Nu maar afwachten tot we meer horen over wat er met onze eigen auto aan de hand is… Ik hoop maar op het beste. Positive Thinking!!

Bewaren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 57 = 59

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.